torsdag 3 september 2009

Det man inte har i händerna

får man ha hos grannen. Förbannar att jag är så grymt ohändig. Antar att det är en träningssak och att jag måste börja träna nu.

Grannen kom över med tre barn och en skruvdragare och satte inom loppet av 60 sekunder upp en hylla och två lampor. Jag skulle klassa jobbet som medelsvårt. Hyllan bahövde man skruvdragare för, bild kommer senare, och det tog ju faktiskt bara tre sekunder så var det klart. Men lamporna var lite värre. En spot i en av hallarna som skulle monteras med el och på något skumt sätt, och en fin lampa i arbetsrummet som skulle jordas först och sedan skruvas upp på ytterligare något skumt sätt. Inte omöjligt, men medelsvårt.

Är grymt tacksam för hjälpen. Känner mig mesig som inte tar tag i sakerna själv, men samtidigt antar jag att det är någon slags mental blockering också. Något som har att göra med att jag känner mig lite vilsen, ensam och rädd ibland. Det är för mycket på en gång så jag tar inte tag i någonting istället.

Men ljus är symboliskt. Nu finns det mera ljus i vårt hus, vi är ett litet snäpp bättre rustade för höstens stormar och mörker.

Inga kommentarer: