onsdag 7 oktober 2009

OK då, bara en till

för att jag glömde att länka till den här roliga sidan som jag tror har störst utbud i Sverige på muminmuggar. Detta är julmuggen -09. Tack, gärna den med.

4 kommentarer:

heffamamman sa...

Åh, vilken fin sida (säger en annan Muminfantast). Jag har nog nästan ett dussin av de olika muggarna på deras första sida. Plus en del säsongsmuggar som inte säljs längre. Klart att den nya julmuggen kommer att finnas i tomtens säck! Annars lär nog tomten få sig en rejäl spark på smalbenet. ;)

Vad kul med en hög nya inlägg på din blogg. :) Det ekade tomt här ett tag. Tänk att ni bor i Sverige nu. Det är ju nästan ofattbart hur snabbt den processen gick! Åtminstone för oss vid sidan om. Hoppas att ni alla stortrivs där. Vad tycker killarna annars om skolan jämfört med den förra?

Miloukram

Sofia sa...

heffamamman: Du befinner dig ju dessutom i mminparadiset, vi funderade nästan på att ta färjan över bara för att spana in alla muminsaker som inte går att få tag på här ;)

Visst har det gått snabbt allt, men det var ganska noga förberett och nu känns det som att alla inblandade tycker att detta var det bästa.
Kram!

Anna sa...

hm, räknade våra muminmuggar till 14 igår så jag vet inte om jag kan smyga in ngr till men man kan ju inte bestämma vad tomten har med sig...

Sofia sa...

Anna: Nej, eller hur ;)